Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 05 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 238 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје – 376 обични акции