НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 05 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –50 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје –150 обични акции - Алкалоид АД Скопје –100 обични акции - Стопанска Банка АД Битола –45 обични акции