Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 05 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Битола - 6 обични акции
- Макстил АД Скопје - 58 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 30 обични акции