Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 05 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 300 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 21.726 обични акции
-НЛБ Банка АД Скопје – 437 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 125 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 124 приоритетни акции