Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 05 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје–792 обични акции
- Тутунски Комбинат АД Прилеп–56 обични акции