Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 05 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје - 23 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 21 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 22 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 5 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 178 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 9 обични акции