Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 05 февруари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.02.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Благој Ѓорев АД Велес–5.961 приоритетна акција