Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје–133 обични акции