НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 05 декември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.12.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Димко Митрев АД Велес –51 обични акции - Гранит АД Скопје –10 обични акции - Алкалоид АД Скопје –20 обични акции - Макпетрол АД Скопје –17 обични акции