Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 05 ноември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.11.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 36 обични акции