Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 05 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 50 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 2 обични акции