Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 05 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје–14 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје–110 обични акции
- Макпетрол АД Скопје–41 обични акции
- РЖ Техничка Контрола АД Скопје–5 обични акции
- Трготекстил малопродажба АД Скопје–149 обични акции