Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 05 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.01.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 31 обични акции
-ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 54 обични акции
-Макошпед АД Скопје – 100 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 50 обични акции
-Тетекс АД Тетово – 50 обични акции
-Либерти АД Скопје – 100 обични акции
-Стопанска Банка АД Битола –56 обични акции
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 100 обични акции
-Гранит АД Скопје – 100 обични акции