Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 04 септември 2009

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.09.2009 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва (по основ на компензација, подарок или наследство):

 

- Макотекс АД Скопје – 61 обична акција.