Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 04 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции
-Уготур АД Скопје - 28 обични акции 
-Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 64 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 10 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 212 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 25 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 26 обични акции
-Либерти АД Скопје - 835 обични акции
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 501 обична акција
-Комерцијална Банка АД Скопје – 22 обични акции
-Макстил АД Скопје – 576 обични акции