Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 04 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје - 11 приоритетни акции