Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 04 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ОКТА АД Скопје – 30 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 411 обични акции
-Дебарски Бањи АД Дебар – 31 обична акција
-Макпетрол АД Скопје – 20 обични акции