НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 04 мај 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.04.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Аутомакедонија АД Скопје –25 обични акции - Гранит АД Скопје –16 обични акции - Кланица со ладилник АД Струмица –52 обични акции - Фершпед АД Скопје –7 обични акции