Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 04 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 10 обични акции