Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 04 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 113 обични акции
-Дебарски Бањи АД Дебар – 92 обични акции