Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 04 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:


-Макстил АД Скопје – 299 обични акции
-Фершпед АД Скопје – 5 обични акции
-Сковин АД Скопје – 72 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 6 приоритетни акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 5 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 110 обични акции
-РЖ Институт АД Скопје – 3 обични акции
-Уготур АД Скопје - 14 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 13 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 13 обични акции
-Либерти АД Скопје - 434 обични акции