Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 04 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Фершпед АД Скопје–141 обични акции
- Гранит АД Скопје–172 обични акции
- Карбо-Нова АД Крива Паланка–34 обични акции