Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 04 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 18 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 43 обични акции
-ТТК Банка АД Скопје – 2 обични акции
-ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 131 обична акција
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 12 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 702 обични акции