Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 04 октомври 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.10.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 52 обични акции
- Жито Лукс АД Скопје – 318 обични акции