Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 04 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово–74 обични акции
- Макпетрол АД Скопје–23 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје-463 обични акции