Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 31 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.07.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-РЖ Економика АД Скопје – 23 обични акции
-Уготур АД Скопје - 26 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 24 обични акции
-Либерти АД Скопје - 770 обични акции
-Макстил АД Скопје - 532 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје - 9 обични акции
-АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје – 462 обични акции