Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 31 јули 2019


Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска Банка АД Скопје – 369 приоритетни акции