НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 31 јули 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.07.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макпетрол АД Скопје –25 обични акции - Алкалоид АД Скопје–746 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје–2 обични акции