Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 31 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски бањи Цапа АД Дебар - 30 обични акции