НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 31 мај 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.05.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Уготур АД Скопје –23 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –242 обични акции - Макпетрол АД Скопје –63 обични акции - Македонски Телеком АД Скопје –1.600 обични акции - РЖ КПОР АД Скопје –11 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –682 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –173 обични акции - Фустеларко Борец АД Битола –205 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –5 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје –38 приоритетни акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –21 обични акции - Макстил АД Скопје –471 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –8 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –409 обични акции