Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 31 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Интерпромет АД Тетово – 62 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 14 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 175 обични акции