Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 31 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Комерцијална банка АД Скопје – 295 обични акции
-    Гранит АД Скопје – 3.034 обични акции
-    Македонски Телеком АД Скопје – 446 обични акции.