Новогодишна видео порака од Главниот извршен директор на Македонска берза
четврток, 31 декември 2020

Завршува 2020 година! Секаква, само обична не. Година што донесе големи предизвици поради здравствената и последователната економска криза. Но, надминувањето на предизвиците е основа на човековата истрајност и успех. Веруваме дека во следната година може да се надминат овие новосоздадени пречки и дека новата 2021 година ќе биде подобра за сите нас.

Во продолжение видеото со Иван Штериев, Главен извршен директор на Македонска берза, во серијалот кратки новогодишни пораки на учесниците на македонскиот пазар на хартии од вредност.