Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 31 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
-Комерцијална Банка АД Скопје – 1.000 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 7 обични акции