Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 31 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје–2 обични акции
- Гранит АД Скопје–1.083 обични акции
- УСЈЕ АД Скопје–35 обични акции