НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 31 октомври 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.10.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - НЛБ Банка АД Скопје –31 обични акции - Пелистерка АД Скопје –7 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје –33 приоритетни акции