Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 31 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Интерпромет АД Тетово - 69 обични акции
- Фруктал МАК АД Скопје - 3 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 47 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 264 обични акции