Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 31 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–82 обични акции
- Алкалоид АД Скопје–103 обични акции