Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 30 септември 2021

 Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје –489 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје –106 обични акции
- Алкалоид АД Скопје –269 обични акции