Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 30 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје – 584 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 343 обични акции