Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 30 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 50 обични акции 
- УСЈЕ АД Скопје – 128 обични акции