Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 30 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.07.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје – 200 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции