Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 30 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 61 обична акција
- Алкалоид АД Скопје – 254 обична акција