Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 30 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово - 2843 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 44 обични акции