Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 30 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Раде Кончар-Апаратна техника АД Скопје – 47 обични акции
-Ветекс АД Велес – 27 обични акции