НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 30 мај 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.05.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - ЗК Пелагонија АД Битола –107 обични акции - Реплек АД Скопје –32 обични акции