НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 30 мај 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.05.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макстил АД Скопје –175 обични акции - Макпетрол АД Скопје –36 обични акции - Хотели Метропол АД Охрид –95 обични акции - Тетекс АД Тетово –370 обични акции - Велес Табак АД Велес –12.300 обични акции - ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово –35 обични акции - ЕМО АД Охрид –150 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –1.398 обични акции - Технометал-Вардар АД Скопје –13 обични акции - Гранит АД Скопје –130 обични акции - ТТК Банка АД Скопје –144 обични акции