Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 30 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 21 обична акција