НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 30 март 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.03.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Вабтек МЗТ АД Скопје –15 обични акции - Тутунски Комбинат АД Прилеп –334 обични акции - Алкалоид АД Скопје –223 обични акции