Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 30 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-НЛБ Банка АД Скопје – 23 обични акции